DISHOEKHOF 1 TILBURG

+31621194105 info@barbieras.nl

Brands

Il Ceppo, Firenze

Het verhaal van “Il Ceppo” begint in 1964 in de stad Florence, aan de oever van de Arno. Vanaf het moment van oprichting staat het merk voor een productie van unieke ambachtelijke scheerproducten van een hoge kwaliteit.

“Il Ceppo” beschikt over het talent en de vaardigheid direct te reageren op signalen en behoeftes uit de markt. Het bedrijf ziet voortdurend uitdagingen om hun gebruikers te verrassen met producten die u de vergeten genoegens van het authentiek scheren telkens weer doen herbeleven.

Een nauwkeurige selectie van materiaal en een verfijnde ambachtelijke afwerking staan aan de basis van een eindproduct wat niet enkel uw dagelijkse scheerbeurt opwaardeert maar iedere dag weer een beleving van een stukje authentieke Italiaanse scheer geschiedenis is. Il Ceppo heeft een breed assortiment van scheerartikelen.

Het succes van deze hoogwaardige producten heeft Mondial doen besluiten een breder assortiment aan verzorgingsproducten op de markt aan te bieden. Deze scheerzepen- en crèmes zijn geproduceerd volgens authentieke recepten met uitsluitend ingrediënten van plantaardige oorsprong, parabenen, conserveringsmiddel en kleurstof vrij. De complete verzorgingslijnen Axolute en No.908 zijn een resultaat van deze ontwikkeling. Het huidige management team van Mondial met daarin de 4e generatie van de familie richt zich net als de grondleggers nog steeds op de hoogst haalbare kwaliteit van hun producten.

Parker scheermessen, Betaalbare kwaliteit

Parker Scheermessen – sinds 1973. Al bijna vier decennia bestaat Parker Safety Razor. De Parker scheermessen worden met de hand vervaardigd en ondergaan een uitgebreide kwaliteitstest. Parker is een familiebedrijf dat trots is op elk product dat wordt geproduceerd.