Dishoekhof 1 Tilburg

+31621194105 info@barbieras.nl

Brands

TAILOR’S. Tailormade grooming, made for real men.
Uniek, persoonlijk, onderscheidend en mannelijk. Deze key words kwamen naar voren toen een groep vrienden in 2015 nadacht over de ontwikkeling van een nieuwe verzorgings- en stylingserie voor echte mannen. Vakmanschap gecombineerd met passie, innovatie en producten van de hoogste kwaliteit. En dat alles met een onmiskenbare stijl. Tailormade, net als een maatpak, dat is de manier waarop Tailor’s is ontwikkeld. De lijn bestaat uit zeven stylingproducten (Clay, Wax, Pomade, Cream, Gel, Glue en Gum) en drie haarverzorgingsproducten (Tea Tree Wash, Hair & Body Wash en Tonic). Op de producten staat geen handleiding, maar een QR-code. Als je deze code scant, dan kom je op een korte how-to video en is meteen duidelijk hoe het product gebruikt moet worden.

 

Originele Barbam is een verhaal van drie gebaarde broers die besloten om hun passie, kennis en vaardigheden samen te brengen om baardverzorging naar het volgende niveau te brengen. Een baard hebben betekent zorgen dat het er goed uitziet. Met behulp van alleen natuurlijke ingrediënten en de juiste samenstelling van oliën en boters, hebben we een must-baard-elixer voor baardverzorging gemaakt genaamd Original Barbam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gentlemen’s Tonic “Kwaliteit uit London”

Gentlemen’s Tonic is een uniek concept dat werd opgericht als traditionele Barbershop in het hart van statige wijk Mayfair, grenzend aan Hyde Park, in het hart van Londen. Het is juist daar waar medewerkers van respectabele kantoren uit de zakelijke en financiële markt zich een moment willen onttrekken aan de altijd aanwezige stress. Quality time en kwaliteits-behandelingen, de ideale bakermat voor het ontstaan van een kwaliteitsproduct.

 

 

Il Ceppo, Firenze

Het verhaal van “Il Ceppo” begint in 1964 in de stad Florence, aan de oever van de Arno. Vanaf het moment van oprichting staat het merk voor een productie van unieke ambachtelijke scheerproducten van een hoge kwaliteit.

“Il Ceppo” beschikt over het talent en de vaardigheid direct te reageren op signalen en behoeftes uit de markt. Het bedrijf ziet voortdurend uitdagingen om hun gebruikers te verrassen met producten die u de vergeten genoegens van het authentiek scheren telkens weer doen herbeleven.

Een nauwkeurige selectie van materiaal en een verfijnde ambachtelijke afwerking staan aan de basis van een eindproduct wat niet enkel uw dagelijkse scheerbeurt opwaardeert maar iedere dag weer een beleving van een stukje authentieke Italiaanse scheer geschiedenis is. Il Ceppo heeft een breed assortiment van scheerartikelen.

 

Het succes van deze hoogwaardige producten heeft Mondial doen besluiten een breder assortiment aan verzorgingsproducten op de markt aan te bieden. Deze scheerzepen- en crèmes zijn geproduceerd volgens authentieke recepten met uitsluitend ingrediënten van plantaardige oorsprong, parabenen, conserveringsmiddel en kleurstof vrij. De complete verzorgingslijnen Axolute en No.908 zijn een resultaat van deze ontwikkeling. Het huidige management team van Mondial met daarin de 4e generatie van de familie richt zich net als de grondleggers nog steeds op de hoogst haalbare kwaliteit van hun producten.

 

Parker scheermessen, Betaalbare kwaliteit

Parker Scheermessen – sinds 1973. Al bijna vier decennia bestaat Parker Safety Razor. De Parker scheermessen worden met de hand vervaardigd en ondergaan een uitgebreide kwaliteitstest. Parker is een familiebedrijf dat trots is op elk product dat wordt geproduceerd.