DISHOEKHOF 1 TILBURG

+31621194105 info@barbieras.nl

Kerastase Blond Huisparfum – Le Parfum Blond Geurstokjes – Home Fragrance edition 04 – 200ml – Geur verspreider

 39.95

Uitverkocht

Beschrijving

Huisparfum Kérastase, geurstokjes voor je huis

Limited Edition luxe huisparfum met heerlijke geur van Kerastase. Gaat minstens 3 maanden mee. Een echte aanrader, zachte frisse geur, verspreid over je woning, zacht aanwezig, zonder te overheersen.
De geurflessen hebben een mooie luxe uitstraling.

BLOND Huisparfum heeft een explosieve mix van bloeiende bloemen en oogverblindende citrustonen onthult een gedurfde geur vol frisheid.

Gebruiksaanwijzing:
Om het huisparfum te gebruiken, open de fles en haal de rotanstokjes uit het papier en plaats ze in de fles. De geurintensiteit hangt af van het aantal gebruikte stokjes. Het parfum zal dezelfde geurintensiteit behouden als de stokjes wekelijks omgekeerd worden, totdat het parfum op is.

(Dit artikel is een huisparfum, de haarproducten op de foto zijn niet inbegrepen.)

 

Ingredienten:

Denaturated Alcohol, Water, Parfum
Bevat:
2-acetoxy-2,3,8,8-tetramethyloctahydronaphthalene (OTNE), (R)-p-mentha-1,8-diene, Linalyl acetate, Linalool, Geraniol.

 

Lees het etiket, alvorens te gebruiken. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken en andere ontstekkingsbronnen. – Niet roken. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product handen grondig wassen.

Bij CONTACT MET DE HUID: met veel water een zeep wassen. Bij CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen. Voorkom lozing in het milieu. Het product uitsluitend gebruiken voor het doel waarvoor het bestemd is. De rotanstokjes niet aansteken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerastase Blond Huisparfum – Le Parfum Blond Geurstokjes – Home Fragrance edition 04 – 200ml – Geur verspreider” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.